Daar ben ik weerrrrr. - Reisverslag uit Kayseri, Turkije van Laura Beekmans - WaarBenJij.nu Daar ben ik weerrrrr. - Reisverslag uit Kayseri, Turkije van Laura Beekmans - WaarBenJij.nu

Daar ben ik weerrrrr.

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

06 Maart 2011 | Turkije, Kayseri

Hallo carnavalvierders!

Hier zitten we dan in het verre Turkije, zonder carnavalskleren, zonder bier, zonder wijn.. Sowieso geen alcohol (Ik krijg al ontwenningsverschijnselen!!) Nee, grapje, zo erg is het nu ook weer niet. M'n paps vondt het een goed ding zei hij.. Helaas denken wij daar anders over. Maargoed we hebben het nog steeds allemaal naar ons zin. We zitten in een perfect appartementje zoals jullie al wisten. We hebben de eerste week achter de rug. Lekker kunnen wennen op school. Gister zijn we met 3 leraren een stukje verderop gereden om waterpijp te gaan roken. Het zonnetje scheen heerlijk (Fijn om in een vestje buiten aan de ice tea te zitten) We like the sun! Daar zaten we dan met 4 udge waterpijpen. Genieten dus..

We hebben daar een aantal uur gezellig met elkaar gezeten en ook vooral goede gesprekken gehad over de culturen en dergelijke.

We zijn rond een uurtje of 5 naar een restaurantje gegaan met hen. Ze wilden persee met ons meegaan omdat we anders naar huis moesten lopen en dat wilden ze niet. De mensen van het restaurant vonden het erg leuk dat we er waren. We hebben nog zelfgemaakte baklava gekregen. Specially for us.That was very sweet.

Daarna hebben we een heerlijk avondje voor onszelf gehad. Ook wel eens fijn!

Vandaag hebben we allemaal lekker uit kunnen slapen, al is dit niet helemaal gelukt! Vandaag hadden we gepland om lekker te gaan shoppen. We zijn rond een uurtje of 2 richting het centrum gegaan. Daar de hele middag lekker geshopt en niet te vergeten Mcdonalds gegeten. Dat beviel ons erg goed na al die Turkse maaltijden. Toen we thuis kwamen vanavond rond een uurtje of 7 hebben we eitjes gekookt. Iedereen heeft vanavond verder voor zichzelf gehad. Maar nu is het inmiddels weer half 11 dus tijd om te gaan slapen.
Morgen beginnen we met de 2e week. De eerste week is voorbij gevlogen, dus de volgende zal ook weer zo voorbij zijn..

Ik wens iedereen een fijne week vakantie, geniet van deze dagen carnaval. Doe dit ook maar een beetje voor mij!

Ik kan helaas geen foto's meer bij dit verslag plaatsen want mijn box zit vol. Ik ga morgen eens proberen om er een paar uit te gooien.

Ik ga trouwens aanstaande dinsdag samen met Lisa bij ouders van studenten eten. (samen met de studenten) We zijn hiervoor gevraagd door de ouders zelf omdat ze het een eer vinden om zoiets voor ons te doen! We zijn benieuwd hoe dit gaat verlopen, maar dit zien jullie volgende week weer in het volgende verslag.

Slaap lekker en tot sinas..

• 07 Maart 2011 - 16:08

Paps:

Hoi Laura,
    Je hebt weer een mooi verslag gemaakt. We kunnen zo alles goed volgen.
    Het gaat je goed dat kunnen we lezen en zien op skype gisteren.
    Morgen veel plezier met Liza bij ouders van de studenten. Ik hoop dat het het gaat smaken.
    Grote kus van je vader
    Ik ben benieuwd naar het volgende verslag!!!

• 09 Maart 2011 - 11:48

Brigitte Blijs:

Hey Laura,

Klinkt allemaal cool zeg......, ik zou willen dat ik er zat, maar ik ga binnenkort naar Istanbul dus da's tenminste iets!
    Aan Carnaval heb je wat mij betreft niks gemist, maar daar zullen de meesten wel anders over denken!
    Geniet van deze speciale periode in je leven!
    Have Fun!!!!
    groetjes Brigitte

• 09 Maart 2011 - 20:03

Femke, Lieske En Bea:

Hoi Meis,
    Kei leuk om je verhalen te lezen.
    Best wel bijzonder!
    Lekker genieten. En nog heel veel plezier.

Groetjes van ons allemaal.

• 12 Maart 2011 - 17:38

Anneke:

Hey Laura!

Wat leuk om je verhalen te lezen. Je hebt al een hoop gedaan en gezien, lees ik. Geniet er maar lekker van!
    Veel plezier/succes nog!!

Groetjes Anneke

• 12 Maart 2011 - 20:13

Joyce:

Lieve Meid,
    ik ben ben blij dat jij het ook naar je zin hebt! Is het ook gezellig in het appartement enzo? Wel raar die sneeuw he, hier is 't nu super warm, vandaag konden we gewoon zonder jas! Nou meis, we praten na deze 5 weken alles weer bij!
    Nog veel plezier.
    Liefs Je vriendinnetje